Albume

Povestea este cea care defineste fotografia moderna iar momentele speciale definesc ceea ce suntem.

Povestea  evenimentului dumneavoastra  se concretizeaza  cel  mai  bine intr-un album foto digital de cea mai buna calitate si va dainui timp de generatii.

Click pe poza pentru detalii

Va oferim o fuziune intre frumusetea traditionalului album foto, aspectul dinamic si tehnologia moderna prin care este realizat.

O calatorie printre cele mai frumoase momente se va desfasura intr-un album foto digital cu fotografii imprimate direct pe filele albumului, pe hartie foto Kodak Professional Endura Premier lucioasa, mata-silk sau metalica.

Coperta poate fi din piele naturala, piele ecologica, velur, canvas, pvc sau foto personalizat, in diverse culori si modele.

Albumele foto digitale sunt de diverse dimensiuni: Incepand de la 9/13cm (9/26cm deschis) pana la 50/35cm (50/70cm deschis)

Tehnologia cu ajutorul careia sunt realizate albumele este importata din Italia, fiind una din cele mai moderne tehnologii de fabricare a albumelor digitale la ora actuala. Materialele din care sunt realizate albumele, sunt importate tot din Italia, fiind de cea mai buna calitate. Italia este cunoscuta ca fiind liderul de piata in crearea de albume digitale, avand o experienta vasta in acest domeniu.

Albumele digitale se preteaza pentru toate evenimentele importante din viata dumneavoastra: nunta, botez, absolventi, etc.

 

Preturile pentru albumele digitale se calculeaza in functie de dimensiunea lor si pachetul foto pe care il alegeti, ele fiind incluse in pachetele foto pe care le ofer.